MORPH


MORPH er en co-produktion imellem Århus Teater og Kristján Ingimarsson Company i samarbejde med Kulturby Århus
Premiere April 2017
Efter endt spilleperiode på Århus Teater i maj 2017 overtager Kristján Ingimarsson Company forestillingen til turné.
 
Om MORPH:
Verden er i evig forandring. Selv vores tilsyneladende naturlige adfærd er ikke konstant. Eller logisk. Vi finder hele tiden nye principper og sande opfattelser af verden omkring os. Men hvis alt er i evig og flydende forandring, findes der så overhovedet noget, som kan kaldes ’normalt’?
 
Kristján Ingimarsson udfordrer sammen med fem skuespillere vores perspektiv på den normale tilværelse med en fart-over-feltet og alt-er-muligt-attitude på Scala scenen.
MORPH tager et kig ind i den menneskelige adfærd. Til forskellige tider og i forskellige kulturer. Som den afspejler sig i vores gøren og laden, de sociale normer og omgangsformer, i vores ritualer og regelsæt. Her vender vi menneskelig adfærd på hovedet, tager den ud af sammenhæng og sætter den ind i en ny. 
 
MORPH er en fysisk forestilling fuld af humor og alvor, total logik og ren surrealisme, inspireret af samtidskunst og små folkeslag rundt omkring i verden
 
IDÉ, KONCEPT OG INSTRUKTØR KRISTJÁN INGIMARSSON / SCENOGRAFI JOHAN KØLKJÆR / CO- INSTRUKTØR EGILL PALSSON / LYSDESIGN MICHAEL BREINER
MEDVIRKENDE KJARTAN HANSEN, NANNA BØTTCHER, KRISTJÁN INGIMARSSON, THOMAS BENTIN, KAJSA BOHLIN samt en til.
 
SCENEMÅL:
Bredde 10 m
Dybde 10 m
Højde 5 m
 
Turné periode efter Århus og København: 7. nov - 3. dec 2017
Kristján Ingimarsson Company // Færgegårdsvej 17 d // DK-4760 Vordingborg // Mobile: +45 27 52 55 07 / +45 25 53 55 13